Nehéz, kimerítő, de gyönyörűséges nap volt. Akinek életében egyszer is megadatik ilyen szép élmény, már érdemes volt élnie. Segíteni egy családnak, ahová megszületik egy kisbaba, egy pici élet, de szomorúak, mert nem tudják gondozni, nevelni azt a kis parányi emberkét, és segíteni egy másiknak, akik viszont örömmel vállalják, nevelik, szeretik majd egy egész hosszú életen át, mosolyogva ölelik magukhoz, etetgetik, felelősséget vállalnak érte. Átélni, ahogy azt mondja az IGAZI Anyuka az életet adónak: köszönöm Neked. Tudd mindig: életem legszebb ajándékát kaptam Tőled, Te adtad nekem. Felemelő, gyönyörű, szívet melengető érzés. Köszönöm a Gólyahírnek, hogy átélhettem ezt a csodát tegnap. Köszönöm a Családnak, hogy olyanok, amilyenek. Érző, értő, szeretetet sugárzó, drága EMBEREK. Átéltem a  CSODÁT. Amikor ember születik és anyák szívből szívbe, kézből kézbe adják, hogy élhető élete lehessen.

Milánovics Danica
Gyermekvédelmi szakértő, szaktanácsadó