GÓLYADOMÁNY

 

Helló!

Te most egy különleges boltba érkeztél. Ez egy olyan online üzlet, ahol ingyen is hozzájuthatsz hasznos információkhoz. Ebben a boltban nem csak használati cikkeket vásárolhatsz, hanem gyakorlati tudást is.

Hozzád szólunk, ha érdeklődsz az örökbefogadás iránt, vagy éppen te magad is érintett vagy benne. Érdekel, hogy milyen kihívásokkal, plusz feladatokkal néz szembe egy örökbefogadó család a mindennapokban? Információkat szeretnél kapni arról, hogy milyen elveket és értékeket képvisel a Gólyahír Alapítvány? Tudni szeretnéd, hogy egy örökbefogadó család hogyan beszél, hogyan érez az örökbefogadásról? Jó helyen jársz! Nézz körül nálunk!

Büszke és boldog vagy arra, hogy gyermeked hosszú évek várakozása után a családotokba hazaérkezett? Szimpatizálsz az örökbefogadás ügyével?  Szeretnéd ezt a világba kiáltani? Kapjatok fel egy-egy pólót, vagy vegyél egy bögrét!

Ha úgy érzed, nem kaptál minden kérdésedre választ, írj nekünk az info@golyahiralapitvany.hu e-mail címre. A megvásárolt információs anyagok ára tőled függ, vásárlásoddal az Alapítvány tevékenységét támogatod és hozzájárulsz ahhoz, hogy még több közösségi eseményt tudjunk szervezni örökbefogadó családoknak, még több helyre el tudjunk jutni társadalomérzékenyítő programunkkal, vagy akár ahhoz, hogy Gyermekfejlesztő programunkat hamarabb útjára tudjuk indítani!

Eredményes böngészést kívánunk!

 

Örökbefogadás előtt, után és közben.
Mesék az örökbefogadásról és az elfogadásról.
Minden, ami a mindennapokat egy picit színesebbé teszi.
Minden, ami a gyermekek mosolyát táplálja.
Merülj el a natúrkozmetikumok világában.
A családi szeretet leghitelesebb "reklámhordozói" ti magatok lehettek.
A TERMÉKEKET A BEMUTATKOZÁS UTÁN TALÁLOD "A Yalmana.hu egy kis...