MINDEN KICSI SZÁMÍT

Az Alapítvány kizárólag adományokból tartja fenn magát. Adományt indítani az oldal alján tudsz.

Miben segítesz az adományoddal?

3.500.- Ft – Egy információs kiadvány gyártási és kézbesítési költsége. Ennyibe kerül, hogy az Örökkalendárium című információs kiadványunk eljusson a gyermekekkel foglalkozó szakemberekhez, szerte az országban.

5.000.- Ft – Egy örökbefogadó családoknak szervezett közösségformáló rendezvényünk 1 főre jutó költsége.

Mennyit ér 10.000.- Ft? – Sokkal többet, mint gondolnád. Az örökbefogadott gyermekek között sokféle okból (gondozatlan terhességek, terhesség alatti alkoholfogyasztás, dohányzás, drogfogyasztás, koraszülés) sokan vannak, akik fejlődési lemaradásokkal, idegrendszeri éretlenségi problémákkal, részképesség zavarokkal küzdenek.

Minden 10000 Ft-ból ki tudjuk szűrni egy gyermek fejlődési lemaradását és így TE ADOD A SEGÍTSÉGET EGY CSALÁD SZÁMÁRA, hogy időben szakszerű segítséget kaphasson! Segíts Te is, hogy minden örökbefogadott gyermek egészségesen fejlődhessen!

15.000 forintért – egy órás fejlesztéshez juttatsz egy arra rászoruló gyermeket.

Hogyan támogathatod az örökbefogadott gyermekeket?

Átutalással:

A Gólyahír Alapítvány CIB Banknál 10701018-68493985-51200002 számon vezetett számlaszámára.

Egyszeri adománnyal tudsz segíteni? Hálásak vagyunk érte!

Havi rendszeres támogatást szeretnél nyújtani? Ha rendszeres átutalási megbízást adsz, legyen szó bármilyen összegű rendszeres támogatásról, a harmadik teljesített hónaptól a GÓLYACSALÁD KLUB tagjává válsz.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL:

1.Adományod összegét az alábbi mezőben adhatod meg

2. Az ADOMÁNYOZOK gomb megnyomásával a kívánt összeg a főmenü jobb oldalán található ADOMÁNYKOSÁRba kerül.

3. A teljesítés véglegesítéséhez kattints az adománykosárra. Az online fizetés során megadott adatokat a Gólyahír Alapítvány bizalmasan kezeli az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, más tranzakcióra nem használja fel. A CIB Bank eljárásához kapcsolódó kérdésekről itt tájékozódhatsz: Fizetési feltételek. Köszönjük, hogy segítesz!

A lenti mezőben add meg az adomány összegét, majd nyomd meg az ADOMÁNYOZOK gombot!