Csúszkaland társasjáték

6000 Ft

Availability: 1 készleten

Kategória:

Csúszkaland társasjáték az InDaHouse Hungary kedves felajánlásával. Megvásárlásával a Gólyahír Alapítvány programjainak megvalósítását támogatod.

Csúszkaland társasjátékban igazán kalandosra sikerültek a játékpályák. Főszerepben a hős lovag, Sir Görgő akivel le kell küzdenetek az akadályokat.

A kalandos játékpályákon csak akkor juttok át, ha együttműködtök és elég ügyesek lesztek. Kalandra fel!

Tegyétek tábla kezdőpontjára a hős lovagot, Sir Görgőt hogy leküzdhesse a 20, egyre nehezedő kihívást.

Játékmenete:

Fektessétek az adott küldetés térképét a 4 emelőkara akasztva a játékdobozba. Az emelőkarok segítségével mozgassátok a táblát, hogy az ide-oda gördülő Sir Görgő végigjusson az akadályain. A játék elején mindenki elfoglalja a helyét, így játékos a ráeső emelőkart mozgathatja a játék során. Ha négyen játsszátok, akkor minden játékosnak egy emelőkar jut.
Figyeljétek az útvonalat és az akadályokat és mindenki a megfelelő irányba irányítsa bábut. Lökjétek a táblán lévő lyukakba a lovag ellenségeit, de vigyázzatok, nehogy közben utánuk essen!

A játékban 20 különböző témájúak és nehézségszintű játéktábla van, így egyre több figyelemre és precizitásra lesz szükségetek.

Játékosok száma: 2-4
Játékidő: 20- 30 perc
Ajánlott: 6 éves kortól

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csúszkaland társasjáték” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.