Halloween társasjáték

11500 Ft

Elfogyott

Kategória:

Halloween társasjáték a Mit játsszunk? kedves felajánlásával. Megvásárlásával a Gólyahír Alapítvány programjainak megvalósítását támogatod.

A Halloween egy izgalmas kutatás édességek után a titokzatos kastélyban, amit a doboz borítóján láthattok. Akár 8 fővel is játszható családi játékban a különböző szobákból kell felkapkodni a kártyákat, amelyeken pontot érő cukorkák vannak, és a legtöbbet összegyűjtő örülhet a végén. A játék lényege. A cukorkavadászok egyedi dobókockákkal dobnak és lépnek, és menet közben világító tököket is gyűjthetnek, amelyek segítenek a haladásban. A rejtélyes szobákban titkos ajtókat fedezhetnek fel, ezeken át még gyorsabban léphetnek be egy másik szobába, hogy ott is édességet keressenek. A Halloweenhez köthető misztikus teremtmények azért vannak jelen, mert a játék végén a segítségükkel további pontokhoz juthatnak a finom cukorkák kombinációival. Vannak különleges helyszínek is, mint a lovagterem vagy toronyszoba, amelyeknek egyedi hatásuk van. A játék addig tart, amíg valakinek sikerül tíz különböző kártyát összegyűjtenie, ekkor megszámolják a végső pontszámokat, és az alapján hirdetnek győztest. Játékverziók: Ha további izgalmakra vágyunk, akkor 3 játékmodul közül is választhatunk: 1. tárgyakra is vadászhatunk, amelyek a szobákban vannak elrejtve, és plusz pontot adnak a játék végén 2. akciókártyákkal jelentősen növelhetjük a rendelkezésünkre álló lehetőségek számát, új dimenziókat nyitva meg, 3. partijátékká varázsolhatjuk az egészet, és ekkor vicces átkokat tudunk szórni a többi játékosra, akiknek különböző szórakoztató produkciókat kell előadniuk (például minden dobása előtt huhogni kell, mint egy szellemnek). Vágj neki a rémes kalandnak a félelmetes kastélyban, és gyűjtsd össze a legtöbb cukorkát Halloween vérfagyasztó éjszakáján! Felejthetetlen élmény lesz az egész család számára… Játékidő: 30 perc. Játékosok száma: 2-8 fő.
8 éves kor felett ajánlott.

Rengeteg értékes tartalmat a felajánlótól itt láthattok: https://www.youtube.com/@mitjatsszunk

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Halloween társasjáték” értékelése elsőként