Santiago de Cuba társasjáték

6000 Ft

Availability: 1 készleten

Kategória:

Santiago de Cuba társasjáték a Piatniktól az InDaHouse Hungary kedves felajánlásával. Megvásárlásával a Gólyahír Alapítvány programjainak megvalósítását támogatod.

Üdvözölünk Santiagoban, Kuba második legnagyobb városában!

A kaotikus utcákat a nyüzsgő tömeg és az élénk kereskedelem moraja tölti be. A teherhajók folyamatosan érkeznek és futnak ki a kikötőből. A kereslet folyamatos, még ha kiszámíthatatlan is a helyi termékekre, mint az egzotikus gyümölcsök, cukor, rum, dohány és szivar.

A névjegykártyádon az áll, hogy “bróker”, de valójában gyanús seftelő vagy, aki üzleteket köt a helyiekkel és a korrupt hivatalokkal áruszállításra, és az állandóan jelenlévő teherhajók igényeinek kielégítésére. Képességed ezeknek az áruknak a beszerzésére csak annyira megbízható, mint a “kapcsolataid”. Ha te vagy a legjobb a folyamatosan változó lehetőségek megragadásában, és ha a szűkös pénzügyi erőforrásaid okosabban fekteted be, mint a többi bróker, akkor te nyersz! A kereslet és kínálat folyamatosan változik, akárcsak a helyiek, és az ő helyük. Minden alkalommal, amikor játszod, új taktikai kihívásokkal nézel szembe a vibráló karibi világban, a Santiago de Cuba-ban.

További információ:

Ajánlott kor: 10+
Játékidő: 40-60 perc
Játékosok száma: 2-4
A játék tartalma: egy játéktábla, 4 paraván, 12 épületlapka, 9 kubai lapka, 4 játékbábu, 12 ingatlanjelző, 5 hatoldalú speciális kocka, 48 áru, 60 győzelmi pont jelző, 36 érme, egy autó, egy hajójelző, egy értékjelző, egy játékszabály

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Santiago de Cuba társasjáték” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.