A TERMÉKEKET A BEMUTATKOZÁS UTÁN TALÁLOD

“A Yalmana.hu egy kis családi vállalkozás. 2019-ben azért fogtunk bele a díszpárna készítésébe, hogy olyan párnákat hozzunk létre, amelyek megfelelnek a mi ízlésvilágunknak. Hosszas keresgélés és töprengés után felkerestünk egy európai textilgyártót, amely képes volt anyagba önteni a terveinket. Sikerült természetes, 100% prémium pamut alapanyagot találnunk, amelyre digitális nyomtatással kerülnek saját tervezésű grafikáink. Az elképzelésünk az volt, hogy természetes alapanyagból, mindennapi használatra is alkalmas párnahuzatok szülessenek. Ezek díszíthetik az otthonunk bármely pontját, de egy szundikáláshoz is kiváló társunkká válhatnak, mivel nem csak a szemet gyönyörködtetik. Tapintásuk igazán kellemes, valóban jól esik bele ölelni a kedvenc színű hengerpárnánkba egy nyugodt délután, a kanapén pihenve. 🙂

Fontos szempont volt, hogy párnánként, jellemzően egy-egy szín domináljon, egy adott csakra motívummal, szimbólummal. Így a  keleti, spirituális hangulatot a magunk módján keltettük életre.
Az összes termékünk, a külső huzat és a párna belső egyaránt magyarországi varrodában készül.

Számunkra kulcsfontosságúak az alábbi szempontok:

Az alapanyag tekintetében:

természetes, 100% prémium pamutból készüljön,
ÖKOTEX Standard 100 minősítésű legyen
az EU-ból származzon (semmiképpen se távol-keleti gyermekmunkával készüljön, hanem tapasztalt, felnőtt szakemberek kezeinek munkáját dicsérjék az EU valamely országában )

Az elkészített termékek:

hazai gyártásúak legyenek, segítve a hazai ipar egyéb szereplőit is
hosszútávú használatra szóljanak (sok-sok évre)
tartós technológiával felvitt mintákkal, színekkel (mosógépben kifordítva mosva, sokáig megőrzik eredeti színüket) és
nem csak alkalmi jelleggel, hanem mindennapos használatra is alkalmasak legyenek, ezáltal
nemcsak dísz-, hanem használati termékeket hoztunk létre

Hisszük és tapasztaljuk, hogy a mandalák és a színek képesek gyógyítani, feltölteni, pozitív irányba befolyásolni a hangulatunkat. Felvidíthatnak, megnyugtathatnak, vagy akár élénkíthetnek is minket. Szeretünk élni e ragyogó lehetőséggel, hogy minél több belső örömöt, lelki békét, harmóniát hozhatunk a mindennapjainkba. Párnáink segítségével te is megtapasztalhatod ezeket a hétköznapi csodákat. Ha szívesen olvasol még erről a témáról, szeretettel látunk a blogunkban is!

Örülünk, hogy itt vagy velünk!

Rami és Feri”