Követek

Csatlakozott: 2022.10.11.

Gyűjtött:

35.500 Ft

2018-ban kezdtem önkénteskedni a Gólyahír Alapítványnál. Nagyon szeretek a csapattal dolgozni, élvezem az összejöveteleket, programokat.2021. óta pedig az alapítvány kuratóriumi tagjaként is erősítem a folyamatokat.

Személyes érintettségem is van, én magam is örökbefogadó Édesanya vagyok. A fiam, Gábor idén nyáron lett 20 éves. Tündéri babából csodálatos felnőtté cseperedett!

Nagyon fontosnak tartom, hogy minél többen elolvashassák az ÖRÖKKÉ VALÓSÁG című könyvünk, gyermekekkel foglalkozó szakembereknek egyenesen receptre írnám fel. A könyvben mi is megosztottuk a gondolatainkat az örökbefogadásról édesanyai és gyermeki szemszögből is. Fontosnak tartom, hogy lássák az emberek, hogy mi örökbefogadó családok nem vagyunk csodabogarak. Gyermekeinkért ugyanúgy aggódunk, velük örülünk a sikereknek, együtt sírunk velük, ha csalódás éri őket, mintha vérszerinti kapocs lenne közöttünk.

Támogasd a Gólyahír Alapítványt 4500 Ft-al, vagy magasabb összeggel és könyvünket automatikusan postázzuk a megadott lakcímedre. Ezzel újabb kiadványunk megjelentetését támogatod.

Dátum Támogatás összege
nincs adat 500 Ft