Követek

Csatlakozott: 2022.10.22.

Gyűjtött:

35.000 Ft

Mihályi Andrea vagyok, aki 2002.06.01-én egy csodálatos fiú Édesanyja lett a Gólyahír Egyesület által. Ettől fogva szívem – lelkem Gólyahíres lett és 2015 után már nemcsak a Gólyahír Egyesület, hanem a Gólyahír Alapítvány lelkes önkéntesévé is váltam.

Szívügyem, hogy minél több emberhez eljuttassam azt, hogy örökbefogadással is lehet teljes értékű családdá válni. Most a Gólyahír Alapítvány követeként azért kampányolok, hogy az Alapítvány által kiadott könyv, az ÖRÖKKÉ VALÓSÁG segítségével minél szélesebb körhöz eljuthassanak az örökbefogadással kapcsolatos valós információk.

A könyvben Patrik, az én 20 éves csodálatos nagyfiam is őszintén mesél arról, hogy miként éli meg az örökbefogadottságát és hogyan zajlott találkozása az Életetadójával.

Támogasd a Gólyahír Alapítványt 4500 Ft-al, vagy magasabb összeggel és könyvünket automatikusan postázzuk a megadott lakcímedre. Ezzel újabb kiadványunk megjelentetését támogatod.

Dátum Támogatás összege
nincs adat 5.000 Ft