Követek

Nagy Bence

Gólyahír Alapítvány követ

Csatlakozott: 2022.10.31.

Gyűjtött:

87.500 Ft

Felnőtt örökbefogadottként idén kezdtem szerepet vállalni a Gólyahír Alapítvány áldozatos munkájában Egyedi Viktória és Balogh Zsuzsa ösztönzésére. A közös célunk az volt, hogy az örökbefogadás előtt álló házaspárok- és esetleg egyedülállók- minél széleskörűbb tapasztalatokat szerezhessenek arról, hogy milyen csodálatos dolog egy csillogó szemű, reményteli gyermekért felelősséget vállalni és sajátunkként felnevelni őt.

Az én történetem szerencsetörténet. Mások mindig különlegesnek tartották, én természetesnek. A szüleim az édesszüleim, nincsenek kétségeim. Azonban eddigi életemben számos különleges helyzetbe kerültem örökbefogadottságom miatt.

A Gólyahír Alapítvány gondozásában megjelent ÖRÖKKÉ VALÓSÁG című kiadvány hiánypótló alkotás. Számos érdekes, meghökkentő, elgondolkodtató és megható élettörténetet találhat benne az olvasó. Ebben a könyvben található meg az én ösztönző történetem is egy interjú formájában. Szeretettel ajánlom mindenkinek, akik kíváncsiak, mivé válhat később egy törékeny, csillogó szemű, reményteli kisbaba.

Támogasd a Gólyahír Alapítványt 4500 Ft-al, vagy magasabb összeggel és könyvünket automatikusan postázzuk a megadott lakcímedre. Ezzel újabb kiadványunk megjelentetését támogatod.

Dátum Támogatás összege
nincs adat 5.000 Ft
nincs adat 4.500 Ft
nincs adat 5.000 Ft
nincs adat 25.000 Ft
nincs adat 5.000 Ft
nincs adat 4.500 Ft
nincs adat 20.000 Ft
nincs adat 4.500 Ft
nincs adat 4.500 Ft
nincs adat 5.000 Ft
nincs adat 4.500 Ft

Weboldalunk sütiket használ a böngészési élmény fenntartásának érdekében.