Örökváró foglalkozás

Lélekölelő foglalkozások örökbefogadásra várakozó pároknak.

Útjára indul az ÖRÖKVÁRÓ, ahol szeretettel várunk minden olyan örökbebabára és gyermekre várakozó párt, akik a várakozás, hosszú és nehéz időszakát szeretné tartalmasan, egy SIKERES ÖRÖKBEFOGADÁSRA felkészülve eltölteni.

Az ÖRÖKVÁRÓ-ban együtt találjuk meg a választ, azokra a nyitott kérdésekre, amelyek a várakozás hosszú és néha gyötrelmes  évei alatt mindenkiben megfogalmazódnak. Ez az időszak lelkileg nagyon megterhelő a jövendő édesanya és édesapa számára egyaránt. Tele van bizonytalansággal, hiszen nem tudhatjuk mikor érkezik meg a sorsfordító, családdá válásunkat jelentő telefon.

A beszélgetések jó hangulatban, sorstársak megtartó közösségében zajlanak. Támogatják önmagunk megismerését, az elvárások és a realitás összehangolását, és hatékony segítséget és lelki támaszt jelentenek  az örökbefogadás folyamatára való felkészülésben.

A foglalkozásokat személyesen vagy ha a járványhelyzet úgy alakul online tartjuk. Aki nem tud személyesen csatlakozni online is részt vehet a beszélgetésekben.

A beszélgetésen egyszerre 10 pár, 20 fő tud résztvenni, a jelentkezőket a jelentkezésük sorrendjében regisztráljuk. Kérjük, hogy úgy jelentkezzetek, ha minden foglalkozáson részt tudtok venni, mert a csoport tematikája egymásra épül.

A részvételi díj 21 000 Ft/3 alkalom/pár.

Következő indulás: 2022. március 25. péntek, 17 óra