Örökváró foglalkozás

Lélekölelő foglalkozások örökbefogadásra várakozó pároknak.

Útjára indul az ÖRÖKVÁRÓ, ahol szeretettel várunk minden olyan örökbebabára és gyermekre várakozó párt, akik a várakozás, hosszú és nehéz időszakát szeretné tartalmasan, egy SIKERES ÖRÖKBEFOGADÁSRA felkészülve eltölteni.

Az ÖRÖKVÁRÓ-ban együtt találjuk meg a választ, azokra a nyitott kérdésekre, amelyek a várakozás hosszú és néha gyötrelmes  évei alatt mindenkiben megfogalmazódnak. Ez az időszak lelkileg nagyon megterhelő a jövendő édesanya és édesapa számára egyaránt. Tele van bizonytalansággal, hiszen nem tudhatjuk mikor érkezik meg a sorsfordító, családdá válásunkat jelentő telefon.

A beszélgetések jó hangulatban, sorstársak megtartó közösségében zajlanak. Támogatják önmagunk megismerését, az elvárások és a realitás összehangolását, és hatékony segítséget és lelki támaszt jelentenek  az örökbefogadás folyamatára való felkészülésben.

A foglalkozásokat személyesen vagy ha a járványhelyzet úgy alakul online tartjuk. Aki nem tud személyesen csatlakozni online is részt vehet a beszélgetésekben.

A beszélgetésen egyszerre 10 pár, 20 fő tud részt venni, a jelentkezőket a jelentkezésük sorrendjében regisztráljuk. Kérjük, hogy úgy jelentkezzetek, ha minden foglalkozáson részt tudtok venni, mert a csoport tematikája egymásra épül.

A részvételi díj 21 000 Ft/3 alkalom/pár.

Következő indulás várhatóan: 2023. március

Rólunk mondták: “Az Örökváró csoportban vettünk részt férjemmel. Nagyon hasznos volt áttekinteni a tanfolyamon szerzett ismereteket és bővíteni azokat például a kötődésről, és betekintést nyerni abba, ahogy zajlik egy nyílt örökbefogadás. Jó élmény volt más várakozó párokkal találkozni, megosztani gondolatainkat erről a hosszas és nehéz időszakról, a kiscsoportos feladatok során pedig még jobban megismertük egymást. Érdekes volt más kikötésekkel, elvárásokkal, adottságokkal várakozók gondolatait megismerni. A csoport alatt az egyik résztvevő pár sorra is került, és be is jelentkeztek a babával együtt az utolsó alkalommal, hogy beszámoljanak a történetükről. A két csoportvezető nagyon kedves és felkészült volt, és tapasztalt örökbefogadó anyukákként hiteles információkkal láttak el minket.

És ami a legfontosabb: időközben sorra is kerültünk, és a Gólyahír Egyesület segítségével egy csodálatos kisbaba szülei lettünk.”

B.ZS., édesanya