,

Örökké valóság

3690 Ft

Availability: 65 készleten

Az Örökkévalóság egy empatikus, érdekes, letehetetlen olvasmány.

Ellentétben több más már évek óta olvasható kiadvánnyal, nem arról szól, hogy hogyan jött létre egy örökbefogadó család. Mi arról szerettünk volna beszélni, hogy mi van utána, hiszen itt a történet nem ér véget.  A cél az, hogy az örökbefogadott gyermekek egészséges, sikeres a társadalomba beilleszkedni képes felnőttekké váljanak, akik ismerik és elfogadják saját származástörténetüket.

Mindenki számára lehetséges a sikeres örökbefogadás!

Ennek érdekében az örökbefogadó szülőknek a gyermek életének minden korszakában nagyon sok feladatuk van. Fel kell készíteniük a környezetüket a gyermek érkezésére, Folyamatosan beszélni és beszélgetni kell a gyermekkel az ő származásáról , születéséről, örökbefogadás előtti életéről. Fel kell készíteni gyermeküket, hogy ha kell beszélni tudjon a történetéről, magabiztosan humorral reagáljon a származását érintő kérdésekre. Az is lehet, hogy bántások, kellemetlen megjegyzések fogják érni.

Kamaszkorukban pedig a szülőknek segíteni kell, hogy a gyermek elkezdhessen felépíteni egy egészséges identitást, beledolgozva vérszerinti családjának a történetét, legalábbis ebből annyit , amennyit a szülő ismer és így át tud adni.

A könyvben megszólalnak örökbeadók, örökbefogadó szülők, szakemberek , kamasz és fiatal felnőttek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Örökké valóság” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Weboldalunk sütiket használ a böngészési élmény fenntartásának érdekében.