Segíts érthetőbbé tenni az örökbefogadottságot!

2500 Ft

Availability: 199 készleten

Kategória:

Örökbefogadó szülőként még mindig gyakran ütközünk előítéletekbe, találkozunk téves sztereotípiákkal.

Mi a Gólyahír Alapítványnál hiszünk abban, hogy ezek többsége egyáltalán nem rosszindulatból, sokkal inkább információhiányból ered. Mélyen elkötelezettek vagyunk abban, hogy az örökbefogadás valódi oldalát minél szélesebb körben meg tudjuk ismertetni.

Dolgozunk egy olyan interaktív programon, amelynek fókuszába azokat a szakembereket szeretnénk bevonni, akik gyermekeinkkel közösségbe kerülve először kerülnek kapcsolatba. Olyan eszközöket tervezünk segítségül hívni, amelyek a játék varázslatos világán keresztül hozzák közelebb az örökbefogadás intézményéhez a pedagógusokat és a gyermekeket. Ugye milyen csodálatos lenne, ha egy játékparti végére a résztvevők úgy állnának fel, hogy mernek és tudnak nyílt kérdéseket feltenni az érintetteknek úgy, hogy azzal nem teremtenek saját maguk számára is kínos közeget? Mert az örökbefogadásban nincsen semmiféle tabu, csak esetleg helytelen kifejezésekből összerakott mondatok.

Ahhoz, hogy programunkkal az ország minden szegletébe el tudjunk jutni, illetve eszköz legyen hozzá a kezünkbe, segítségre van szükségünk.

Vásárold meg most a támogatói jegyet és ajándékba adunk hozzá egy információs anyagot.

Köszönjük a támogatásod!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Segíts érthetőbbé tenni az örökbefogadottságot!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Weboldalunk sütiket használ a böngészési élmény fenntartásának érdekében.