Öleld meg egy örökbefogadásra váró pár lelkét!

3000 Ft

Availability: 49 készleten

Kategória:

Örökbefogadni egy gyermeket hajszálnyival talán még nagyobb felelősség, mint vérszerinti gyermeket vállalni, hiszen az örökbefogadott gyermekkel együtt a család életébe az általánoshoz képest más feladatok is érkeznek: sikeres, boldog, saját származástörténetét elfogadó, azzal békében együtt élő felnőttet kell felnevelniük.

Az örökbefogadási szándék megszületéséig hosszú és küzdelmes, veszteségekkel kirakott út vezet. Aztán a gyermekre vágyó házaspár szívében a szándék megfogan, de a tényleges gyermekáldásig sokszor még hosszú évekig várni kell.

A Gólyahír Alapítvány mélyen elkötelezett abban, hogy segítse, átsegítse az örökbefogadásra váró párokat ezen a hosszú időszakon, hiszen örökbefogadó szülőként személyes tapasztalatból tudjuk, sikeres örökbefogadáshoz az alkalmasságról szóló határozat önmagában nem elégséges. Az örökbefogadás a gyermekvállalás azon formája, amire a hosszú várakozási idő alatt meg kell érni és mire a várva várt telefonhívás megérkezik, a korábbi veszteségeket optimális esetben fel kell tudni dolgozni azért, hogy a közös élet valóban tiszta lappal indulhasson.

2022-től újraindítjuk Lélekölelő foglalkozásainkat, ahol tartalmas szakmai támogatást és valódi élményeket szeretnénk nyújtani az örökbefogadásra váró pároknak.

Miben tudsz segíteni?

Vásárolj támogató jegyet és ajándékozz meg egy párt egy Lélekölelő foglalkozással. Vásárolj több támogató jegyet, ha több pár részére is szeretnél támogató programot adni.

Biztosak vagyunk abban, hogy az idei Karácsony egyik legszebb, leghasznosabb ajándékát adod egy vagy több ismeretlen párnak, ha így öleled meg a lelküket.

Vásárold meg most a támogatói jegyet és ajándékba adunk hozzá egy információs anyagot.

Köszönjük a támogatásod!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Öleld meg egy örökbefogadásra váró pár lelkét!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Weboldalunk sütiket használ a böngészési élmény fenntartásának érdekében.